Over Eskesen en Floating Action Pennen

Eskesen is de producent van De Originele Floating Action-pen, die reeds sinds zijn uitvinding in de vroege jaren '50 van de twintigste eeuw een populair promotiegeschenkje en souvenir is.
ESKESEN A/S is een Deens producentenbedrijf met circa 20 werknemers. Het bedrijf is gelegen in St. Merløse op Seeland - een klein uurtje rijden van Kopenhagen. 

Sinds zijn start in 1946 produceert het bedrijf oliegevulde producten met drijvende deeltjes. Zij worden verkocht onder de naam "Floating Action". ESKESEN is tevens de producent van een uitgebreid assortiment acrylische producten waarvan sleutelhangers en flesopeners de gekendste zijn. 

De producten van ESKESEN worden geëxporteerd naar meer dan 60 landen wereldwijd en export maakt 90 procent uit van de omzet. 

Doelstellingen & eisen
Onze doelstelling is om continue groei te verzekeren, de heersende rol binnen de productie en verkoop van de Floating Action-producten te handhaven en onze positie voor de originele ESKESEN acrylische sleutelhangers en flesopeners te versterken.

Deze doelstelling moet worden bereikt door middel van innovatieve producten van hoge kwaliteit,  gesofisticeerde technologie, kwaliteitsbeheer en korte leveringstermijn en marketingsactiviteiten die een wederzijdse professionele samenwerking moeten aanbieden voor iedereen in de distributieketen helemaal tot  aan de eindgebruiker. 

Wij vergen enorm veel van onszelf opat we optimaal de verzoeken van onze klanten kunnen inwilligen en verwachten hetzelfde van onze samenwerkingspartners. Onze ideale partner focust op de producten van ESKESEN en ziet ze als een belangrijk deel van het assortiment. 

Aerial photo of Eskesen's factory 
Luchtfoto van de fabriek van Eskesen