Persondatapolitik (GDPR)

Indsamling og anvendelse af personoplysninger

Behandling af personoplysninger – opfyldelse af kontrakt
I forbindelse med tilmelding til nyhedsbrev, din henvendelse via vores kontaktformular på www.eskesen.com eller via e-mail til Eskesen A/S (se kontaktoplysninger nedenfor) har du indtastet en række personoplysninger, herunder særligt
• Dit navn
• Din adresse/arbejdsadresse
• Din e-mailadresse
• Dit telefonnummer

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af din henvendelse, da det er nødvendigt for, at vi kan håndtere din henvendelse – det vil sige fx sende dig login til webside, tilbud, korrektur, ordrebekræftelse, proforma faktura, følgeseddel, faktura, tracking nummer o.l. pr. e-mail.

Oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse bliver udleveret til GLS eller UPS ved eventuel forsendelse af prøver, helprøver samt ordre e.l.

Datasikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter til håndtering af direct mails og til betaling af dine køb foretaget med kreditkort. Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning
Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til

Eskesen A/S
Tåstrupvej 7
DK-4370 Store Merløse
DANMARK
E-mail: sales@eskesen.com  
CVR-nr.: 26993989

Hvis der er fejl i vores oplysninger, har du krav på at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Ønsker du at udnytte din ret til ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Hvis du ønsker at klage over Eskesen A/S’ behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.