Verpersoonlijkte relatiegeschenken

Verpersoonlijkte relatiegeschenken zouden een soort van waarde moeten geven aan degene die ze ontvangt. Dit kan een financiële of sentimentale waarde zijn, maar verpersoonlijkte geschenken zonder waarde zullen ook geen waarde teruggeven van de ontvanger die het product waarschijnlijk zeer snel zal weggooien. De Originele Floating Action Pen biedt heel wat sentimentele waarde en wordt door degenen die ze ontvangen lange tijd nadat ze schrijft, bijgehouden.

De unieke floaty pen biedt heel wat spanning en waarde voor zowel de onderneming die ze uitdeelt als degene die ze ontvangt. Dan zijn pennen zoveel meer dan gewoon maar pennen; ze zijn een miniboodschap die duizenden woorden kan overbrengen met afbeeldingen die in de pen bewegen.

Visualiseren is beter dan praten. Het gesproken woord kan verkeerd worden geïnterpreteerd en hoewel mensen visuele uitdrukkingen op verschillende manieren waarnemen, is het meest waarschijnlijk dat een visueel commercial of visuele promotie een breed publiek aanspreekt dan het gesproken woord.

De verpersoonlijkte relatiegeschenken van Eskesen zijn pennen en sleutelhangers van hoge kwaliteit die in Denemarken gemaakt zijn met de beste grondstoffen en geproduceerd volgens de hoogste Europese standaard.

Klik HIER om uw eigen verpersoonlijkte relatiegeschenken te ontwerpen.