Souvenirproducten

Eskesen is vaak aanwezig in het nieuws en de geschreven media voor zijn unieke souvenirproducten. Eskesen hoort tot de elite van producenten van souvenirproducten en maakt een pen van zeer hoge kwaliteit. Souvenirproducten kunnen pennen zijn die uniek zijn door hun afdruk of andere op maat gemaakte aanpassingen op de pen. Souvenirproducten op maat zijn er in een breed assortiment maar de Originele Floating Action Pen kent zijn gelijke niet.

Ontwerp uw eigen souvenirproducten met de pas ontwikkelde en zeer gesofisticeerde Floating Action configurator. Kies uit duizenden bestaande afbeeldingen en achtergronden of upload uw eigen illustraties voor volledig op maat gemaakte souvenirproducten. Zodra u klaar bent, kunt u de actie in uw eigen souvenirproducten bekijken door gewoonweg op de knop "animeren" te klikken. 

U kunt uw ontwerp opslaan en per e-mail verzenden. U kunt later naar het design terugkeren om extra wijzigingen in het ontwerp aan te brengen. Er zijn zoveel mogelijkheden dat het praktisch niet haalbaar is ze hier allemaal te beschrijven. Probeer dus onze configurator nu uit - het is volledig gratis en zonder verplichting.

Klik HIER om uw eigen souvenirproducten te ontwerpen.