Animaties van Floating Action Penenn

Gebrek aan ideeën voor de volgende productlancering van uw klant? Geen probleem, Eskesen heeft ervaringen uit meer dan 300.000 projecten en we delen onze kennis.

Als reclamebureau of wederverkoper wordt u geconfronteerd met de hoge eisen van uw klanten om met unieke oplossingen te komen die hun een voorsprong geven bij de marketing van een product en die hun tegelijkertijd een hoge ROI op hun budgetten waarborgen.

Er zijn maar weinig producten die een levensduur hebben van meer dan een paar jaar, maar de Originele Floating Action-pennen gaan al meer dan zes decennia mee.  Dit onderstreept niet alleen de kwaliteit van het product maar ook de reclamewaarde en de aandacht die het trekt bij tienduizenden eindklanten. 

Vele van de leidinggevende merken kunnen als referentie dienen. Zij hebben allemaal de Originele Floating Action-pen om die reden dat het werkt!

Probeer onze configurator. U kunt designs bekijken die als inspiratie dienen of u kunt uw eigen designs van het begin af ontwerpen.

  • Creëer uw eigen designs of maak gebruik van bestaande artworkelementen
  • Animeer uw producten, ga terug en breng wijzigingen aan
  • Sla uw design op en verzend het naar uw klant

Wanneer uw design af is, opgeslaan en per e-mail verzonden is, kunt u terugkeren naar uw design om wijzigingen en verbeteringen aan te brengen tot drie maanden na de datum van creatie. Probeer dit uit - Kies hieronder uw segment:

Ontwerp promotieproducten >klik hier<
Ontwerp souvenirproducten >klik hier<

Branding in een levend medium..... Zo hoort promotie te zijn

Indien u de Originele Floating Action Pen en andere producten aan uw klanten aanbiedt, halen u en uw klanten er de volgende voordelen uit:

  • Producten van hoge kwaliteit
  • Made in Denmark
  • Korte levertijden
  • Een laag minimumaantal
  • Virtuele staaltjes op maat gemaakt in maar liefst 3 dagen.

De medewerkers van onze verkoopafdeling spreken de belangrijkste Europese talen en bieden u met trots de beste service aan, zowel voor als na de verkoop.

Val op ...

Probeer de configurator uit en bouw uw eigen promotiepen  >klik hier<