Acryl sleutelhangers

Acryl sleutelhangers trekken de aandacht. Met het juiste design zijn het goede producten die kunnen dienen als branding- en promotiemateriaal maar ook als souvenirs en merchandise. Ze zijn goedkoop in vergelijking met veel andere producten, maar tegelijkertijd is Eskesens assortiment acryl sleutelhangers van hoge kwaliteit zowel wat het materiaal als de druk betreft. We drukken afbeeldingen met hoge resolutie op transparante folie die in de acrylische sleutelhangers geïntegreerd is, wat duurzaamheid en bestendigheid tegen elk type weer garandeert.

Verlies geen uren met piekeren over hoe uw design eruit zou zien als een afgewerkte acrylische sleutelhanger. Klik op de links onderaan en upload uw afbeeldingen of foto's in de gespecificeerde groottes en bekijk uw design onmiddellijk in onze compatibele acrylische sleutelhangers.

Zodra u klaar bent, kunt u uw design opslaan en naar uzelf per e-mail verzenden, naar uw klanten doorsturen en later opnieuw het design openen en er wijzigingen in aanbrengen. Er zijn heel wat mogelijkheden met Eskesens acrylische sleutelhangerconfigurator (waarmee u eigenlijk ook de beroemde Originele Floating Action-pen kunt ontwerpen.)


Klik HIER om uw eigen acrylische souvenirsleutelhanger te ontwerpen
Klik HIER om uw eigen acrylische promotiesleutelhanger te ontwerpen