Goedkope op maat gemaakte pennen

Goedkope op maat gemaakte pennen zijn vaak wat ze worden genoemd - goedkoop en van slechte kwaliteit. Dit is niet het geval met de Originele Floating Action-pennen. Geproduceerd in Denemarken zijn ze algemeen bekend voor hun hoge Europese kwaliteit en toch billijk. Geef geen geld uit aan gelijk welke goedkope op maat gemaakte pennen. Elke pen die u weggeeft is een uitdrukking van hoe u de kwaliteit van de producten ziet, hoe erg u uw klant op prijs stelt en het is een beslissende factor voor uw klant met wie hij zaken wenst te doen.

Men mag er niet aan denken! U laat uw logo drukken op een goedkope plastic pen die niet schrijft of die misschien breekt in de binnenzakken van de klant waardoor zijn hemd is geruïneerd.

U kunt er ook voor kiezen om dat ietsje meer te betalen en een Originele Floating Action-pen van hoge kwaliteit krijgen met een designomhulsel dat volledig op maat is gemaakt met uw eigen ontwerp.

U kunt zelf uw eigen design online ontwerpen en het in de geanimeerde versie bekijken in de online designer (in een Flash-film).

De keuze is aan u. Klik HIER om uw eigen op maat gemaakte pen te ontwerpen.