Specialdesignede kuglepenne

De fleste specialdesignede kuglepenne lever et kort liv. Givet væk af et firma eller selskab, men af så ringe kvalitet, at selvom det er gratis ønsker modtageren ikke produktet. Dette er anderledes med den originale Floating Action kuglepenne. Den er anderledes end dine normale specialdesignede kuglepenne. Trykket er foretaget på trasparent folie, indsat i et klart platic rør, som er fyldt med vædske. Dette skaber den flydende effekt, hvor dyrene kan bevæge sig, biler kører og transportbåndet kan laste gods ind i en lastbil. Din fantasi sætter grænsen for mulighederne, og dette er grunden til floaty penne er så populære.

Tusindvis af samlere og fans i hele verden har ét formål; at finde så mange floaty kuglepenne som muligt.

Du kan designe din næste specialdesignede kuglepen lige her på Eskesens hjemmeside. Hvem ved? Din specialdesignede pen kan ende i hænderne på en entusiastisk samler i USA, Japan eller Samoa-øerne.

Flyder designet i pennen er nemt at designe ved hjælp af vores online design program som skaber både motivet og animerer det. Når du er færdig kan du klikke animer og se, hvordan dit design kommer til live på skærmen.

Klik HER for at oprette dine specialdesignede kuglepenne.