Persoonlijk bedrukte pennen

De meeste persoonlijk bedrukte pennen zijn een kort leven beschoren; een cadeau van een onderneming maar van zo een slechte kwaliteit dat de ontvanger, gratis of niet, ze niet wilt. Dit is anders met de Originele Floating Action-pennen. Dit is niet uw gebruikelijke persoonlijk bedrukte pen. De druk werd gemaakt op transparante folie, in een helder plastic omhulsel dat gevuld is met vloeistof. Hierdoor wordt het Floating Action-effect gecreëerd, waar dieren kunnen bewegen, wagens kunnen rijden en de sorteerband cargo in een vrachtwagen kan laden. Enkel uw fantasie bepaalt de grens en dit is waarom de floaty pennen zo populair zijn.

Duizenden verzamelaars en fans in de hele wereld hebben één doel voor ogen: zoveel mogelijk floaty pennen vinden. 

U kunt uw volgende persoonlijk bedrukte pen hier op Eskesens website ontwerpen. Wie weet? Uw persoonlijk bedrukte pen komt misschien terecht bij een enthousiaste verzamelaar in de VS, Japan of op de Samoa-eilanden. 

Met onze online ontwerpcreator en animator is de Floaty pen gemakkelijk te ontwerpen. Zodra u klaar bent, klik op 'animeren' en zie uw design tot leven komen op het scherm. 

Klik HIER om uw eigen persoonlijk bedrukte pen te ontwerpen.