Floatie pen van Eskesen

Verzamelaars wereldwijd zien dit in: de Originele Floating Action Pen is de enige echte Floatie pen. Steun piraterij niet - koop het originele. We zijn geplagieerd, we hebben valse Floatie pennen gezien, we hebben barslechte kopies gezien en sommige boven het gemiddelde, maar we hebben nooit een kwaliteit gezien die identiek is aan die van de Originele Floatie pen. Eskesen Floatie pennen hebben heel wat fans, die er geen seconde aan twijfelen dat de Originele Floatie Pen alles slaat, op het gebied van detail, kwaliteit en andere aspecten zoals levertijd en gemakkelijk zakendoen.

We ontwikkelen ons voortdurend zodat het gemakkelijker zakendoen wordt met Eskesen. Neem nu bijvoorbeeld Floatie designs. U kunt een template downloaden van onze website of u kunt een grafisch kunstenaar betalen om een designvoorstel aan u voor te leggen, of... 

U kunt kiezen om het zelf te doen op Eskesens website. We hebben het u gemakkelijk gemaakt. Kies afbeeldingen uit verschillende productsegmenten, kies uw artwork, voeg in en animeer om een virtueel voorbeeldje van uw Floatie pen in onze Flash-animator te bekijken.

Klik HIER om nu uw eigen Floatie pen te ontwerpen en zie hoe creatief u kunt zijn.