Dansk merchandise

Merchandise bruges til mange store offentlige arrangementer som f.eks. koncerter, fodboldkampe, hockey spil osv., men også til film og teater. The Original Floating Action Pen er velegnet til merchandise brug, fordi det har evnen til at vise bevægelse i røret ved hjælp af små bevægelige filmstrimler.

Dette betyder, at du kan vise en Diva der går hen over scenen, bandet der spiller eller sportskampen med en fodboldspiller der løber efter bolden i spillet.

Der er næsten ingen grænser for den merchandise du kan skabe med den originale Floating Action Pen. Merchandise bør have appeal for de mennesker, der formodes at købe produktet. The Original Floating Action Pen har denne appel, som understreges af, at de har været et populært emne for merchandise i mere end halvtreds år.

Hvis du ønsker at se, hvordan dit merchandise kan se ud kan du kan uploade dine billeder ind i vores produkt konfigurator og se en virtuel prøve det samme. Det er gratis at bruge konfiguratoren og der er ingen registrering eller købsforpligtelse.

For at komme i gang så klik HER og se hvordan dit merchanside varer kunne se ud.

..