Nyhed

Nyhed (afledt af latinske ord novus for "nye") er kvaliteten af ​​at være nyt, eller som følger af, at for at være slående, original eller usædvanlig. Den originale Floating Action pen, er alt dette og meget mere. Med det spændende floaty motiv inde pennen er hvert design og hver ny produktion en nyhed. De penne er samlerobjekter af netop samme grund.
Eskesen producerer nyheder hver eneste arbejdsdag året rundt. Hver ny kuglepen eller nøglering er en nyhed i sig selv og er helt unik, da al produktion er kundetilpasset.

Selve kuglepennen er selvfølgelig ikke en nyhed, for den har været her i en del år, og selve konceptet med Floating Action kuglepenne daterer sig helt tilbage til 1950'erne.

Det kan dog ikke fornægtes at få produkter er så nyskabende i sig selv at selv efter mere end 60 år, kan de stadig betragtes som nyheder.

Dette skyldes det bevægelige design. med denne unikke teknik kan man få biler til at køre, køer til at flyve og damer til at klæde sig af inde i kuglepennen. De fleste kender nok til sidstnævnte.

Der er dog helt uanede muligheder for nye designs og kun din egen fantasi sætter begrænsninger.

Dette lille stykke danmarkshistorie lever på midsjælland mellem Holbæk og Ringsted og eksporter til mere end 60 lande i verden.

Vores høje eksportandel skyldes produkternes nyhedsværdi og de helt unikke produkter vi fremstiller

Du har mulighed for selv at prøve dit design af i vores konfigurator- naturligvis helt gratis og uden nogen form for forpligtelse eller registrering.

Du kan klikke HER og se hele vores produktpalette og nyheder.

Ellers kKlik HER for adgang til vores produktkonfigurator