Souvenir idéer

Du er kommet til det rette sted, hvis du søger efter souvenir idéer. I mere end 50 år har den Originale Floating Action Pen været en populær souvenir på mange destinationer og attraktioner rundt omkring i verden. Souvenir idéer er ikke at lette at komme på og udvikle, men her du har et produkt som blev født til dette formål, og som effektivt er en bestseller i mange detailforretninger såvel som souvenirbutikker.

The Original Floating Action Pen er en fleksibel souvenir, med kapacitet til at være bladt de topsælgende produkter i enhver souvenir shop. Det handler om udformning og idéerne til souvenir kommer til live inde i denne pen!

Inde i røret findes et sæt af op til fire film strips som er trykt i fuld farve. En af disse film flytter sig mellem de andre når pennen vippes, og dette skaber den verdensberømte Floating Action virkning. Floating Action  kan vise alt fra fugle der flyver til en bevægelig svævebane. Det er kun din fantasi, som sætter grænsen for kan du opnå med denne pen.

Test dine ideer og færdigheder og prøv vores konfigurator. Den er mere vanedannende end et video spil og hvis du er seriøs med det du kan oprette flotte og farverige floaty designs udfra dine egne souvenir idéer eller hvis du er en souvenir distributør, oprette design til dine foretrukne kunder. De vil elske dig for din kreativitet!

Klik HER for at skabe dine egne souvenir idéer