balpenproducenten

Eskesen is één van de belangrijkste balpenproducenten in de wereld. We produceren balpennen voor promotie-, souvenir- en merchandisedoeleinden. Wij hebben meer dan 50 jaar lang balpennen geproduceerd en zijn dus experten in het geven van advies over hoe u optimaal pennen in uw brandingcampagnes of in detailhandelverkoop kunt gebruiken.

De Originele Floating Action-balpen is één van de populairste souvenirs wereldwijd en sommige van de grootste ondernemingen in de wereld gebruikt ze al als promotieproduct sinds haar uitvinding in de vroege jaren 50 van de twintigste eeuw. 

Het buitendesign van de pennen is in de loop van de jaren uiteraard gemoderniseerd maar het basisconcept dat er zich een filmpje afspeelt tussen de achtergrond en de voorgrond is vrijwel onveranderd gebleven sinds de vinding.  

Men kan in het penomhulsel alles naar keuze uitbeelden en dit is waarom de Originele Floating Action-pen zo flexibel is en kan worden gebruikt door veel verschillende bedrijfsegmenten. 

We hebben een designinstrument dat u volledig gratis kunt gebruiken. We raden u aan het uit te proberen. U kunt uw pen of sleutelhanger op enkele minuten op maat met uw eigen afbeeldingen ontwerpen  waarna u het eindproduct met beweging kunt bekijken.

Klik HIER om uw eigen promotiebalpen te onwerpen of HIER om uw souvenirbalpen te ontwerpen.