Autosleutelhangers

Autosleutelhangers horen bij elke wagen. Vaak overhandigen autodealers ze aan klanten met hun reclamebericht dat op de autosleutelhanger staat gedrukt als gemakkelijk referentiepunt. Eskesen produceert acrylische autosleutelhangers die volledig op maat zijn gemaakt en van hoge kwaliteit zijn. De transparante folie - die bedrukt is met digitale print met hoge resolutie - is in de autosleutelhanger geïntegreerd om de duurzaamheid te verbeteren.
Het reclamebericht op uw autosleutelhangers zijn belangrijk. Eskesen is een specialist in autosleutelhangers en heeft ze sedert jaar en dag geproduceerd en geleverd aan de autosector.  Onze autosleutelhangers zijn van hoge kwaliteit en zijn gemaakt van krasbestendig acrylisch materiaal dat jarenlang weerstand biedt aan krassen.

U kunt zelfs uw eigen autosleutelring hier op deze webpagina ontwerpen met een speciale configurator waarmee u uw eigen foto's, logo's, enz. kunt uploaden zodat u een superpersoonlijk design voor uw autosleutelhangers kunt ontwerpen. Het resultaat kunt u onmiddellijk op uw scherm bekijken als een virtueel geanimeerd voorbeeld dat productieklaar is. 

Klik HIER om uw eigen autosleutelhangers te ontwerpen.