Firma give away

Firma give aways er nødt til at pirre modtageren og få ham til at føle sig speciel ved at modtage en firma give away. At vælge den rigtige Firma give away er ikke så let. Først og fremmest er du nødt til at overveje dit eget budget, det antal, du har brug for og også den type af firma give away du ønsker. Ét valg er altid det rigtige. The Original Floating Action Pen begejstrer hver modtager uanset alder eller køn. Pennen har en bevægelig film inde i et gennemsigtigt rør, hvilket giver den verdensberømte floaty effekt, hvor du kan simulere at bilerne kører, du kan fylde et glas eller simulere en spændende rejse. Hvert design er custom made.

Når du køber en firma give away er du også nødt til at tænke på hvordan den bør give udtryk for dit produkt, service eller virksomhed. Dette gøres nemt online for floaty penne, ved at bruge en flash generator, der giver dig mulighed for at uploade dit eget logo og andre billeder for at skabe den animerede floaty effekt.

Det er så nemt og intuitivt at bruge, at du ikke behøver meget grafisk dygtighed til at få et perfekt og professionelt udseende resultat.

Din firma give away gemmes i tre måneder og giver dig mulighed for i ro og mag at redigere det til enhver tid.

Klik HER for at oprette din egen virksomheds give away design pen.