Eskesen kuglepenne

Eskesen er en af ​​de ældste kuglepenne producenter i verden. Eskesen kuglepenne skiller sig ud fra mængden. Sjældent har en kuglepensproducent været så meget til stede i nyhederne og skriftlige medier, nævnt for unikke produkter. Eskesen kuglepenne tilhøre eliten af kuglepenne producenter og tilbyder en meget høj kvalitet, produceret i Danmark på vores egen fabrik. Fremstillet af kvalitets materialer som stammer fra Danmark og Tyskland. Eskesen Original Floating Action penne er den perfekte virksomheds give-away og er en bestseller på souvenir markedet. Tusindvis af samlere og floaty fans over hele verden kan ikke tage fejl.

Vi har gjort det nemt at designe Eskesen floaty penne. Vi har skabt et program, som giver dig adgang til en masse forberedte billeder, og du har mulighed for at uploade dine egne billeder, f.eks dit logo.

Vi vil gemme dit design i tre måneder og giver dig mulighed for at redigere det, ændre det, videresende det, gemme det igen og selvfølgelig at bestille det, når du er færdig.

Klik HER for at oprette din egen Eskesen reklame pen.

Klik HER for at oprette din egen Eskesen souvenirpen.

Bemærk: Eskesen sælger kun B -2- B, ikke til privatpersoner, dog er alle velkomne til at prøve konfiguratoren.