Eskesen pennen

Eskesen is één van de oudste bedrijven in de wereld. De Eskesen-pennen stijgen boven de massa uit. Het is maar zelden dat een bedrijf zoveel aandacht heeft gekregen in het nieuws en de geschreven media voor zijn unieke producten. Eskesen-pennen horen tot de elite van de producenten van plastic pennen en zijn van hoge kwaliteit, gemaakt in Denemarken in onze eigen fabriek. we gebruiken uitsluitend materiaal uit denemarken en Duitsland. De Originele Floating Action-Pen is het perfecte bedrijfsgeschenk en is een succesproduct op de souvenirmarkt. Duizenden verzamelaars en fans van de floaty pen kunnen zich niet vergissen.

We hebben het u gemakkelijk gemaakt floaty pennen van Eskesen te ontwerpen. We hebben een app gecreëerd waarmee u toegang krijgt tot heel wat bestaande afbeeldingen. Het is ook mogelijk om uw eigen op maat gemaakte afbeeldingen zoals uw logo te uploaden.

We zullen uw design gedurende drie maanden opslaan waardoor u het kan bewerken, wijzigen, doorsturen, opslaan en uiteraard bestellen zodra u klaar bent.  

Klik HIER om uw eigen Eskesen-pen te ontwerpen. 

Opmerking: Eskesen is B2B, en verkoopt uitslutiend aan bedrijven, niet aan particulieren. Iedereen is echter welkom om de configurator uit te proberen.