Marketingideeën

Marketingideeën eenvoudig gemaakt! Wanneer uw marketingafdeling een evenement, productlancering of promotie plant, kan het moeilijk zijn om marketingideeën voor je hoofd te halen. Eskesen heeft marketingideeën die een hoog rendement op investering verzekeren en u laten opvallen. Ons hoofdproduct - De Originele Floating Action Pen - de spanningsfactor die u nodig heeft.

Met de Originele Floating Action Pen kunt u uw pen ontwerpen die 100% in uw marketingideeën past. Met een bewegend design in volle kleur binnenin de pen, kan het een miniversie zijn van uw TV-ad, een alleenstaande mini-TV-ad of iets totaal anders.

Het drijvende tafereeltje is 100% op maat gemaakt en digitaal gedrukt in erg hoge kwaliteit. Bijna alles kan voor een floaty pen worden ontworpen:mensen kunnen worden aan- en uitgekleed, vloeistoffen kunnen van een fles in een glas worden gegoten, elementen kunnen worden verhuld. Het kan griezelig, grappig, ernstig of zeer zakelijk zijn.

U kunt het uitproberen. Het is helemaal gratis en zonder verplichting. U hoeft zich zelfs niet te registreren om onze productconfigurator uit te proberen. Hiermee kunt u virtuele staaltjes met Flash-animatie met uw eigen illustraties en logo's maken.

Klik HIER om uw eigen marketingideeën te ontwerpen.