Dansk NBA Logo merchandise

NBA Logo merchandise kommer til live i en original Floating Action Pen. Den berømte floaty pen er perfekt til NBA logo merchandise, hvor du kan vise en basket spiller hoppe for at score og vise logo og / eller hold maskot i fuld farve på bagsiden. Alle billeder er trykt med højopløst digitaltryk på folie og pennen er fremstillet i Danmark, Hvilket er din garanti for kvalitet.

Design dit eget NBA logo merchandise med vores fantastiske produkt konfigurator. Du kan uploade forskellige designs og se dem med det samme som virtuelle prøver med flash animation. Dette giver dig mulighed for at teste forskellige former og typer af animation, før der træffes beslutning om den endelige udformning.

Merchandise kan designes helt gratis og uden registrering eller købsforpligtelse. Produkt konfiguratoren er en service til vores kunder og alle andre, der ønsker at se, hvordan deres idé kunne realiseres som f.eks. merchandise.

Klik HER for at være kreativ og skabe dit eget kundetilpassede NBA logo merchandise. Dit design vil blive gemt i tre måneder, så du kan vende tilbage og foretage ændringer senere.

Note: Eskesen ikke har nogen NBA logo merchandise fremstillingslicens. Det påhviler ordregiveren at sikre, at de har en gyldig licens til al fremstillet merchandise.

..