Online annoncering

Online annoncering er populært, dels på grund af de lave omkostninger for kommunikation. Online annoncering kan dog ikke erstatte den gode gamle give away. Tag din online annoncering et skridt videre og støtte din kampagne med Original Floating Action Pen. Evnen til at vise et produkt eller en tjenesteydelse i bevægelse gør Original Floating Action Pen en perfekt ledsager til alle online reklamekampagner. Hvert design er specialfremstillet og mulighederne er uendelige.

Design dine reklamepenne til din online annoncering med Eskesens state-of-the art Floating Action konfigurator. Vælg blandt tusindvis af eksisterende billeder og baggrunde eller upload dine egne billeder til en fuldt tilpasset pen. Når du er færdig skal du blot klikke animer for at se dit design i bevægelse i en animeret kuglepen. 

Du kan gemme og sende dit design via e-mail og re-redigere designet senere for at foretage yderligere ændringer i dit motiv. Din online annonceringvil blive endnu bedre med en fysisk kuglepen som støtte.

Click HERE to create your own online advertising pen design.