Virksomheder der fremstiller kuglepenne

Eskesen er en af ​​de ældste virksomheder der fremstiller kuglepenne i verden. Andre kuglepensproducenter omfatter BIC, Parker, Mont Blanc, Prodir og senator. Som virksomhed der fremstiller kuglepenne skiller Eskesen sig ud fra mængden. Sjældent har en kuglepensvirksomhed været så meget nævnt i nyheder og skriftlige medier for at fremstille unikke produkter. Nogle kuglepenneproducenter laver temmelig anonyme produkter, men ikke Eskesen. Floating Action tilføjer bevægelse og liv til reklameartikler og souvenirs. De efterlader et varigt indtryk på modtageren. Evnen til at vise en vare eller tjenesteydelse i bevægelse gør Original Floating Action Pennen perfekt som en reklameartikel såvel som en souvenir. Hvert design er kundetilpasset og mulighederne er uendelige.

Ikke mange kuglepennevirksomheder giver dig mulighed for at opbygge dine egne kundetilpassede penne fra dine egne billeder. Eskesen gør!

Vi har bygget en kuglepenskonfigurator, som ikke kun giver dig mulighed for at vælge blandt alle vores rør og klip farver, men giver dig en database overfærdige billeder sammen med muligheden for at uploade dine egne billeder.

Du kan gemme og sende dit design, og du kan redigere det inden 3 måneder fra du skabte dit design. Vælg en af ​​de bedste kuglepenne virksomheder i verden til din leverandør.

Klik HER for at skabe dit eget design.