Danske Kuglepenne

Eskesen er en af ​​de ældste kuglepenne producenter i verden. Eskesen kuglepenne skiller sig ud fra mængden. Sjældent har en kuglepensproducent været så meget til stede i nyhederne og skriftlige medier, nævnt for unikke produkter. Eskesen kuglepenne tilhøre eliten af kuglepenne producenter og tilbyder en meget høj kvalitet, produceret i Danmark på vores egen fabrik. Fremstillet af kvalitets materialer som stammer fra Danmark og Tyskland. Eskesen Original Floating Action penne er den perfekte virksomheds give-away og er en bestseller på souvenir markedet. Tusindvis af samlere og floaty fans over hele verden kan ikke tage fejl - vælg en kuglepen fra Eskesen.

Med vores avancerede konfigurator er det muligt at skabe unikke og fantastiske designs, se dem med bevægelse inde i vores flash generator og selvfølgelig kan du gemme dem og redigere dem på et senere tidspunkt.

Du kan også vælge blandt de mange standard billeder og scener eller blot oprette dine egne billeder til upload. Når du er færdig, kan du se din action i din egen kuglepen blot ved at trykke animer.

Det koster ikke noget og der er ingen forpligtelse ved brug af konfiguratoren. Klik HER for at lave din egen souvenir kuglepen eller HER for at lave din egen reklame kuglepenpen.