Verpersoonlijkte sleutelhangers

Eskesen was één van de eerste bedrijven ooit die verpersoonlijke sleutelhangers van hoge kwaliteit met designs gevormd in plastic maakten. Eskesen heeft een sleutelhangerprogramma ontwikkeld Eurokey genaamd, dat logo's van alle grotere automerken omvat, klaar om op maat te worden gemaakt met individuele namen van autoverkopers op de achterkant. We leveren persoonlijkte sleutelhangers op maat gemaakt met logodruk in volle kleur van hoge kwaliteit. Wanneer u verpersoonlijkte sleutelhangers nodig heeft, neem dan contact op met Eskesen.
Ontwerp uw eigen acrylische verpersoonlijkte sleutelhangers met de geavanceerde productconfigurator. Upload gewoon uw eigen illustraties voor volledig op maat gemaakte, persoonlijke acrylische sleutelhangers. U kunt uw design per e-mail opslaan en doorsturen en het later herbewerken om nog extra wijzigingen aan uw ontwerp aan te brengen.

Alle verpersoonlijkte sleutelhangers hebben op maat gemaakte designs in volle kleur en de transparante folie van hoge kwaliteit is gevormd in de verpersoonlijkte sleutelhangers voor extra duurzaamheid en kwaliteit. In Denemarken gemaakt!

Klik HIER om uw eigen verpersoonlijkte acrylische sleutelhanger te ontwerpen.