Mobiele website -

03-04-2012
Met de lancering van een QR-codecampagne en directe e-mail in maart 2012 is Eskesen het tijdperk binnengetreden van de mobiele website.
Mobile phone with squares simulating new mobile web site from Eskesen A/S
Ter ondersteuning van de QR-codecampagne overhandigde we reeds in januari onze acrylische sleutelhangers op de vakbeurzen in Las Vegas, Orlando en Düsseldorf.

De sleutelhangers hebben een QR-code die kan worden gescand en waarmee de ontvanger onze catalogus kan downloaden. We hebben ondertussen wijzigingen aangebracht in het downloaden en een kleinere mobiele versie gemaakt met enkele producthoogtepunten.

Veel wijst erop dat er de komende jaren meer en meer informatie mobiel toegankelijk zal worden en de traditionele websites ondersteund zullen worden  door mobiele versies die speciaal voor iPads, tablet-pc’s en smartphones zijn ontworpen.

Eskesen heeft vorig jaar al wijzigingen aangebracht aan zijn website zodat deze kan worden weergegeven op iPads en iPhones, die destijds nog geen Flash-ondersteuning had.

We hebben ook vergevorderde plannen om een mobiele website te lanceren die zal worden aangepast aan mobiele toestellen.

In de komende paar jaar zult u alsmaar vaker mobiele inhoud op onze website terugvinden die beschikbaar is als download en bekeken kan worden op smartphones en iPads.