Online og webrabatter -

06-01-2012
Kunder som bruger Eskesen.com til bestilling online opnår nu store rabatter hos Eskesen både på produktpriser og forsendelsesomkostninger, vel at mærke transportpriser som allerede er blandt de laveste i industrien.
Globe map on PC screen used for Eskesen float pen news item

Fra 2. januar har Eskesen indført et gebyr for ordreregistrering når Eskesens salgsmedarbejderne manuelt registrerer ordrer.

Dette registreringsgebyr er blevet indført som et incitament til vores kunder til at gå online og placere ordrerne via vores sikrede område på www.eskesen.com

Mange af vores kunder havde allerede opdaget, hvor nemt det er at placere ordrer online og hvor let det er at oprette online tilbud inklusive dør til dør transportomkostninger.

Man kan opnå store besparelser ved at trække online tilbud og placere online bestillinger, blandt andet en 10% rabat på alle acryl nøgleskilte og uhørte 20% rabat på fragtomkostningerne.

I Eskesen vi tror på at gøre vores produkter så konkurrencedygtige som muligt, og vi ønsker at give de af vore kunder, som betjener sig selv, yderligere fordele i form af konkrete besparelser.

Flere online web besparelser vil blive indført i fremtiden og vi evaluerer kontinuerligt hvordan vi kan udvide vores web site til endnu bedre at støtte vores kunder.