Deense promotiegeschenken

Definitie: Een promotiegeschenk is marketingpromotie waarbij men iets gratis weggeeft. Bedrijven gebruiken vaak promotiegeschenken om hun producten kenbaar te maken,om de klant een gedenkwaardig gevoel te geven of om de mensen iets nieuws uit te laten proberen in de hoop dat zij het product zullen blijven kopen.

Zijn promotiegeschenken belangrijker aan het worden om in een concurrerende markt de aandacht te trekken van uw consumenten en klanten? Dan is de keuze aan u. Wilt u in de pas lopen en dezelfde standaardpromotiegeschenken als uw concurrenten aankopen of wilt u boven de massa uitstijgen zodat uw firma en uw producten niet onopgemerkt voorbijgaan aan uw huidige en potentiële klanten?

Een pen is niet zomaar een pen. U kunt er ongetwijfeld mee schrijven en de meeste pennen leveren puik werk. Helaas zijn de meeste pennen een kort leven beschoren waarna ze in de prullenmand belanden of ergens op een kast achterblijven. Een gedrukte firmanaam op een promotiepen is dan niet iets wat u met trots  aan uw zakenpartners wilt laten zien.

Dat is niet het geval met De Originele Floating Action Pen. De eigenaars behouden de pen en laten die zien aan hun collega's, vrienden en zakenpartners dankzij de boeiende Floating Action scene in het penomhulsel. Voor u betekent dat meer publiciteit, een veel hogere levensduur van uw promotiecampagne en een hoger Rendement op Investering.

Laat u inspireren! Ga onmiddellijk naar onze productconfigurator  om uw eigen ontwerp te maken.