Souvenirs og merchandise - Souvenir pens

Mindeværdige øjeblikke kræver mindeværdige souvenirs. Overalt mennesker færdes køber de souvenirs og merchandise til at fange øjeblikket og for at dele disse øjeblikke med venner og familie derhjemme.
For Eskesen har souvenirs og merchandise været en del af vores forretning i mere end 60 år og den Originale Floating Action Pen er stadig blandt de mest skattede souvenirs uanset om du tager til New York, London, Paris eller besøger Lost River Caves i Kentucky. Enhver, der har set musicalen "Mamma Mia" vil også have stødt på den Oprindelige Floating Action kuglepen blandt de varer, der tilbydes til denne blockbuster-musical og film.

For distributører af souvenirs og merchandise tilbyder The Original Floating Action Pen en solid kilde til salg. På grund af populariteten af ​​kuglepennne blandt mennesker i alle aldre er der et detailsalg som er stabilt med hyppige genbestillinger.

Pakket i attraktive souveniræsker lige til at stille på disken gør, at pennene tiltrækker endnu mere opmærksomhed og salg, når de placeres ved siden af ​​kassen.

Gå til vores inspirationzone for at se nogle af de geniale Floating Action designs som er fremstille i løbet af de seneste år. Derfra videre til produkt konfiguratoren for at oprette dit egen design fra en lang række skabeloner, eller uploade dit eget grafik og se resultatet med animeret grafik.

Prøv souvenirkonfiguratoren

Prøv vores souvenir konfigurator. Du kan se inspirerende designs, eller du kan lave dit eget design.

Opret designs fra din egen eller pre-made artwork elementer
Animer dine produkter, gå tilbage og foretage ændringer
Gem og send dit design til din kunde
Når dit design er klar og har været gemt og e-mailet du kan vende tilbage til dit design for at foretage ændringer og forbedringer inden for tre måneder fra oprettelsesdatoen. Prøv det - Vælg dit segment nedenfor:

Design souvenir produkter > klik her <