Kinaprodukter

Mange har den opfattelse, at Kinaprodukter er billigere end sammenlignelige produkter indkøbt fra andre markeder. Dette kan i nogle tilfælde have en vis sandhed i det, men i mange tilfælde ikke. Kinaprodukter er ofte af så ringe kvalitet, at op til 30% af produktet er defekt og skal bortskaffes. Dette sammen med stigende omkostninger til arbejdskraft, høje fragtomkostninger og ofte ret høje startomkostninger gør Kinaprodukter dyrere end at købe fra nærmarkederne.

Kvalitets alternativ til Kina produkter! Uanset om du er på udkig efter kuglepenne eller nøgleringe er du kommet til det rigtige sted i din søgen efter kvalitets alternativer til Kina produkter.

Eskesen har fremstillet den originale Floating Action Pen og nøgleringe i over 50 år, og vi fremstiller kvalitetsprodukter på vores egen fabrik i Danmark. Selvfølgelig har kinesiske pirater kopieret vores produkter og sælger dem og krænker dermed Eskesen produkt rettigheder, men de er ikke er i stand til at fremstille produkter, der er sammenlignelige i kvalitet. Hvorfor spare 10%, når du er nødt til at smide op mod  måske 30% af det købte produkt ud - og du kan risikere overtræde loven på samme tid.

Brug vores design editor til at designe dine produkter, om de er souvenir og merchandise relateret eller om de skal bruges til reklame-og branding formål er ligegyldigt, begge dele er muligt.

Klik HER for at oprette dine egne reklame og branding alternativer til Kinaprodukter.
Klik HER for at oprette dine egne souvenir alternativer til Kinaprodukter.

Vi sælger alternativer til Kinaprodukter - kun produkter af høj kvalitet - fremstillet i Danmark