Kundetilpassede logo nøgleringe

Kundetilpassede logo nøgleringe er populære hos de fleste mennesker, når nøgleringen er trykt med et brand de værdsætter. Kundetilpassede logo nøgleringe kan bruges som reklamegaver ved arrangementer, på messer eller andre lejligheder, hvor en giveaway anvendes til salgsfremmende brug.

Kundetilpassede logo nøgleringe er enkle at designe, men du også nødt til at være opmærksom på detaljer. Eskesen producerer acryl logo nøgleringe af meget høj kvalitet, derfor er trykket utroligt detaljeret. Dit tryk laves på gennemsigtig folie, som er støbt ind i nøgleringen.

Dette sikrer, nøgleringe med en høj kvalitet, og en holdbarhed ud over det normale. Den omstændighed, at billeder er integreret beskytter dem mod slitage og de ​​kan være nedsænket i vand uden problemer.

Hvis du ønsker at se, hvordan din kundetilpassede logo nøgleringe kunne se ud så klik på nedenstående link, indlæse billederne og se resultatet online og med det samme. Professionelt udseende virtuelle prøver er tilgængelige på få sekunder.

Klik HER og skab dine kundetilpassede logo nøgleringe.