Sleutelhangers

Sleutelhangers zijn een populair geschenk voor ondernemingen. Eskesen was één van de eersten die sleutelhangers met designs van hoge kwaliteit maakten die gegoten waren in plastic. Vandaag is dit een grote industrie. Eskesen heeft een autosleutelprogramma ontwikkeld, Eurokey genaamd, dat logo's van al de grotere automerken omvat. Deze kunnen uitgerust worden met de naam van elke autoverkoper op de achterkant en we leveren natuurlijk sleutelhangers op maat met een logodruk van hoge kwaliteit, in volle kleur. Wanneer u sleutelhangers nodig heeft, neem dan contact op met Eskesen.
Sleutelhangers kunnen gemakkelijk op de website van Eskesen worden ontworpen. Er zijn honderden bestaande afbeeldingen beschikbaar maar voor échte persoonlijke sleutelhangers kunt u ook uw eigen afbeeldingen uploaden.

Alle sleutelhangers hebben op maat gemaakte designs in volle kleur; De transparante folie van hoge kwaliteit is gevormd in de sleutelhangers zodat extra duurzaamheid en kwaliteit is verzekerd. Made in Denmark!

Klik HIER om uw eigen acrylische sleutelhanger te ontwerpen.