Pennenproducenten

Eskesen is één van de oudste pennenproducenten ter wereld. Andere pennenproducenten zijn onder andere BIC, Parker, Mont Blanc, Prodir and Senator. Als pennenproducent stijgt Eskesen boven de massa uit omdat de producten die we produceren volledig uniek zijn. De pennenproducent Eskesen richt zich op visuele elementen en creëert op die manier communicatie die gemakkelijk te begrijpen is. Floating Action brengt leven in het promotieproduct en de souvenirs. Elk design is op maat gemaakt en de mogelijkheden zijn ontelbaar.

Er zijn niet veel penproducenten die je toelaten je eigen op maat gemaakte pen te maken op basis van je eigen afbeeldingen. Eskesen wel!

We hebben een penconfigurator gebouwd die u niet alleen toelaat uit al onze penomhulsel- en clipkleuren te kiezen, maar ook een database bevat van bestaande kunst en de mogelijkheid verschaft om uw eigen afbeeldingen te uploaden.

U kunt uw design opslaan, doorsturen en binnen de drie maanden herbewerken. Kies één van de beste penproducenten ter wereld voor uw voorzieningen van pennen.

Klik HIER om uw eigen pendesign te creëren.