Nieuws over de Floaty pen van Eskesen

Article on Eskesen in PLAST panorama - August 2015
Het Industrie vakblad Plastpanorama had in haar laatste uitgave nr. 7 augustus 2015, een dubbelzijdige artikel over Eskesen
Lees meer
 
Eskesen op TV19-12-2013
TV with world map used for Eskesen news
The TV program "The Work Place - Floating Action Pen" was shown on Tuesday December 24th, 2013 at 11:10 - 11.15 on Danish national tv channel DRK.
Lees meer
 
Mobile phone with squares simulating new mobile web site from Eskesen A/S
Met de lancering van een QR-codecampagne en directe e-mail in maart 2012 is Eskesen het tijdperk binnengetreden van de mobiele website.
Lees meer
 
Portuguese flag on balls - signalling new portuguese language version of Eskesens website
Doordat de website van Eskesen nu ook in het Portugees is, bestrijken we nu het grootste deel van de westerse wereld wat talen betreft.
Lees meer
 
Greetings from Holland float pen design from Eskesen A/S
In onze inspanningen om onze klanten zo best mogelijk te assisteren en de zelfbedieningsmogelijkheden te vergemakkelen, is er een taal toegevoegd aan de website van Eskesen.
Lees meer
 
Eskesen float pen assembly machine
Manueel verzamelen van balpennen zal binnenkort verleden tijd worden met de komst van een extra zeer gesofisticeerde verzamelmachine in de fabriek in Store Merloese.
Lees meer
 
New Washing machine for floating action pens at Eskesen A/S
In onze "vloeistoffenafdeling" wordt er heel wat geglimlacht na de installatie van een nieuwe wasmachine, die het zware werk tijdens het productieproces kan overnemen.
Lees meer
 
Globe map on PC screen used for Eskesen float pen news item
Klanten die Eskesen.com gebruiken om online te bestellen, kunnen nu heel wat besparen op productprijzen en transportkosten, die nu al tot de goedkoopste in de sector horen.
Lees meer
 
Eskesen Floating Action Pen Display Box
Een upgedatet souvenir displaydoosje van Eskesen zal eind september 2009 op de markt komen. Het doosje behoudt de overheersende kenmerken van het vorige doosje maar is op vele manieren verbeterd.
Lees meer
 
New metallic colour for float pens from Eskesen A/S
De F14965-pen met chromen omhulsel is een enorm succes bij onze bedrijfsklanten. Dit succes heeft geleid tot de introductie van drie nieuwe metallic omhulsels.
Lees meer
 
Tip and strip display box for the floating action pens with strip design
Eerder dit jaar bracht Eskesen een gloednieuwe serie wereldberoemde Tip&Strip pennen op de markt. We presenteren u nu met trots een matchende display met 48 pennen in rechtopstaande positie.
Lees meer