Eskesen.com er nu også på hollandsk -

01-03-2012
I vores bestræbelser på at støtte vores kunder på den bedste mulige måde, og for at optimere mulighederne for selvbetjening, er endnu et sprog føjet til Eskesens website.
Greetings from Holland float pen design from Eskesen A/S

Selvom hollændere traditionelt har fremragende sprogkundskaber, er de på lige fod med de fleste andre mennesker også mest fortrolige med at arbejde på deres eget sprog. De fleste mennesker er komfortable med surfing på internettet efter generelle oplysninger på engelsk eller måske besøg på websteder på et sprog de kun taler perifært.

At placere ordrer på internettet er imidlertid mest betryggende og nemmest når du kan gøre dette på et websted som findes på dit modersmål. Dette eliminerer også potentielle misforståelser.

Eskesen er stolte af at præsentere et websted, som er blevet tilpasset til endnu et af de store europæiske sprog - nemlig hollandsk.

Vi planlægger lancering af flere sprog, så hold øje med sprog flagene på hjemmesiden. Hvis du besøger hjemmesiden fra et land der har ét af de publicerede sprog som modersmål vil du automatisk blive omdirigeret til dit modersmål.