Eskesen.com nu ook in het Nederlands -

01-03-2012
In onze inspanningen om onze klanten zo best mogelijk te assisteren en de zelfbedieningsmogelijkheden te vergemakkelen, is er een taal toegevoegd aan de website van Eskesen.
Greetings from Holland float pen design from Eskesen A/S
Hoewel Nederlanders als vanouds over een uitstekende talenkennis beschikken, voelen ze zich ook net zoals de meeste mensen het meest vertrouwd om in hun eigen taal te werken.

De meeste mensen kunnen met gemak algemene informatie op het internet in het Engels vinden of misschien andere websites bezoeken in een andere taal die ze af en toe spreken.

Orders plaatsen op het internet voelt echter meer vertrouwd en gemakkelijker aan op een website in de moedertaal en sluit ook mogelijke misverstanden uit. 

Eskesen is er trots op dat het een website aan u kan voorstellen die aangepast is aan nog één van de grotere Europese talen, namelijk  het Nederlands.

We hebben plannen om meer talen aan de website toe te voegen. Houd daarom de taalvlaggen op de website in het oog. Als u een bezoekje brengt aan onze website in een land dat één van de gepubliceerde talen als moedertaal heeft, wordt u automatisch doorgeleid naar uw moedertaal.