Bilnøglevedhæng

Når man tænker på bilnøglevedhæng tænker man som oftest på de bilnøgler man fik udleveret da man købte sin sidste bil. Langt de fleste bilforhandlere udleverer nemlig bilen med et nøglevedhæng fra Eskesen. Bilnøglevedhænget der er støbt i akryl har typisk forhandlerens kontaktdetaljer på den ene side og billogoer eller fotos af bilhuset på den anden side. Eskesen fremstiller bilnøglevedhæng med fuldfarvetryk på begge sider.
Nu er det nemt at designe dit egen bilnøglevedhæng. Ikke mange virksomheder har stillet så avancerede design hjælpemidler til rådighed for deres kunder, men hos Eskesen ønsker vi at hjælpe vores kunder med at designe professionelt udseende bilnøglevedhæng uden at skulle betale en grafiker for at skabe materialet.

Med et digitalt foto og en billede editor kan du komme rigtig langt i at skabe dit egen bilnøglevedhæng. Bare tilpas størrelsen på billeder i henhold til vores specifikationer og upload dem i vores konfigurator. Inden for få sekunder, ser du din virtuelle prøver på din skærm, klar til produktionsgodkendelse. Det bliver ikke meget lettere end det.

Som registreret kunde har du også adgang til din ordrehistorik, prissætning, transportpriser og meget mere via dit sikre login.

Klik HER for at oprette dit eget bilnøglevedhæng