Autosleutelhangers

Wanneer men aan autosleutelhangers denkt, denkt men vooral aan de autosleutels die men overhandigd krijgt wanneer u uw laatste wagen kocht. De meeste autodealers overhandigen de auto samen met een autosleutelhanger, vaak van Eskesen. De autosleutelhanger die in acrylisch materiaal wordt gevormd heeft vaak de contactgegevens van de autodealers op één kant en autologo's of foto's van de autozaak op de andere kant. Eskesen produceert autosleutelhangers met volle kleurprint op beide kanten.

Nu is het gemakkelijk om uw eigen autosleutelhangers te ontwerpen. Er zijn niet veel bedrijven die geavanceerde designinstrumenten ter beschikking stellen voor de klanten, maar bij Eskesen willen we onze klanten helpen bij het ontwerpen van autosleutelhangers die professioneel ogen zonder dat men een grafisch kunstenaar hoeft te betalen om illustraties te ontwerpen.

Met een digitale foto en een afbeeldingeneditor kom je al een heel eind bij het ontwerpen van uw eigen autosleutelhangerdesign.
Pas gewoon de groottes aan volgens onze aanwijzingen en upload ze in onze configurator. Enkele seconden later ziet u uw virtuele voorbeelden op het scherm, klaar voor productiegoedkeuring. Veel eenvoudiger dan dat wordt het niet. 

Als geregistreerde klant heeft u ook toegang tot uw orderhistorie, prijzen, transporttarieven en zoveel meer via uw veilige login. 
 

Klik HIER om uw eigen autosleutelhanger te ontwerpen