Firmagaver

Firmagaver er ofte en virksomheds ansigt udadtil og kan være det første møde med en potentiel kunde og/eller forbruger. Derfor skal firmagaver vælges med omhu. er meget populære hos både små, mellemstore- og store private selskaber. Virksomhedens har muligheden - når firmagaven vælges med omhu - effektivt at brande en virksomhed, produkt eller service overfor forbrugere eller b-2-b kunder. The Original Floating Action Penne er perfekte som firamgaver på grund af deres evne til at være helt tilpasset i udseende og dermed være helt unikke.

De fleste kender situationen. Man har været til et møde eller en event, f.eks. en udstilling og får diverse firmagaver med hjem som en lille påmindelse om mødet.

For nogle virksomheder er deres give-aways en top prioritet og de udvælger omhyggeligt de bedste produkter fordi de er klar over at deres virksomheds image står og falder med om deres reklamegave opleves som kvalitet og dermed står i linie med deres produkt eller service.

Den værste situation man som virksomhed kan stå i er hvis de firmagaver man udleverer opfattet som dårlig kvalitet, smag eller dårlig stil af modtageren. Dette vil have en direkte effekt på modtagerens opfattelse af virksomheden som et hele.

Derfor er firmagaver så vigtige og de er er meget populære hos både små, mellemstore- og store private firmaer.

Når firmagaven er valgt med omhu kan den bidrage til at styrke virksomhedens image og skabe en effektiv branding der ikke overgås af mange andre medier.

Originale Floating Action kuglepenne er perfekte som firmagaver. Dels er de produceret i Danmark og af meget høj kvalitet men de er også helt unikke på grund af det bevægelige motiv inde i pennen.

Med det bevægelige motiv kan man skabe en helt unik firmagave der på samme tid forundrer og begejstrer modtageren.

Du kan designe din egen firmagave med Eskesens konfigurator. Du skal blot lave billederne i den korrekte størrelse og i .png format, uploade dem i konfiguratoren og vupti ser du din færdige firmagave i konfiguratoren. Du har sågar mulighed for at se dit design animeret i kuglepennen.

Du kan ændre og redigere dit design i op til 3 måneder.

Klik HER for at oprette og designe din egen firmagave og se hvor let det er.