Sleutelhangers op maat

Koop uw sleutelhangers op maat bij Eskesen. Eskesen produceert al meer dan 50 jaar sleutelhangers op maat en was één van de allereerste bedrijven die acrylische sleutelhangers op maat met geïntegreerd design gedrukt op folie produceerden. Kwaliteit is belangrijk, daarom wordt alles geproduceerd in onze eigen fabriek in Denemarken.

Een sleutelhanger op maat moet heldere kleuren en aantrekkelijke grafieken hebben. Sleutelhangers op maat ontwerpen, wordt erg gemakkelijk wanneer u zaken doet met Eskesen. We hebben voor u een designinstrument gemaakt waarmee u uw afbeeldingen kunt uploaden en in fractie van seconden uw virtuele staaltjes kunt bekijken. Het is perfect om het eindresultaat van verscheidene designs te checken en het beste eruit te kiezen.

Elke op maat gemaakte sleutelhanger van Eskesen heeft op de voor- en achterzijde designs in volle kleur . De transparante folie van hoge kwaliteit is in de sleutelhangers gevormd zodat extra duurzaamheid en kwaliteit is gewaarborgd. Gemaakt in Denemarken!

Klik HIER om uw eigen sleutelhangers op maat te ontwerpen