Logopennen op maat

Logopennen op maat van Eskesen, Denemarken zijn uniek. De Originele Floating Action-pennen bieden ondernemingen de mogelijkheid aan om hun eigen logopennen op maat te ontwerpen met tot vier lagen illustraties in volledige kleur die binnenin de pen zitten. Wanneer de pen wordt omgedraaid, beweegt één van de afbeeldingen naar omhoog en omlaag binnenin de pen tussen twee andere films waardoor het wereldberoemde floaty effect wordt gecreëerd.

Sommigen beschouwen pennen misschien als een gering promotieproduct omdat men dan denkt aan de lage kwaliteitspennen die massaal uit China worden geïmporteerd.  De Originele Floating Action Pen is volledig gemaakt in Denemarken en de deeltjes die niet worden geproduceerd door ons zoals de balpenvullingen worden gehaald bij kwaliteitsproducenten in Duitsland en Zwitserland.  

In de productconfigurator op deze website kunt u uw eigen ontwerp in het virtuele staaltje uitproberen.  Maak gewoon de afbeeldingen klaar, upload ze en bekijk het resultaat onmiddellijk met Flash-animatie.  

We noemen dit service aan onze klanten, een service dat uiteraard gratis en zonder enige verplichting is. U hoeft zich niet eens te registreren om de configurator uit te proberen - het is gratis voor iedereen.

Klik HIER om uw eigen logopennen op maat te ontwerpen.