Specialfremstillede kuglepenne

Specialfremstillede kuglepenne indebærer ofte bare tampontryk af et logo på pennen. Dette er ikke tilfældet med den oprindelige Floating Action Pen fra Eskesen. Vores penne er virkelig specialfremstillede kuglepenne i den forstand, at de helt er tilpasset den enkelte kundes behov. Grafikken inde i pennen er helt kundetilpasset og med den bevægelige film inde i det er et kraftfuldt værktøj og meget mere end almindelige

Specialfremstillede kuglepenne fra Eskesen, Danmark ler angt mere end almindelige reklamepenne. De er unikke små mesterværker, hver med et kundetilpasset grafisk kunstværk inde i pennen.

En filmstrimmel bevæger sig, når pennen vippes, og med denne teknik kan vi simulere produkter der kører ud på samlebånd, person-og varebiler der kører på gaden og bag bygninger, og vi kan simulere næsten et hvilket som helst produkt og hvordan det virker.

Du kan bruge vores konfigurator til at afprøve, hvordan dine skræddersyede specialfremstillede kuglepenne ville se ud. Bare download vores template eller design manual fra download sektionen, forbered dine billeder og upload dem og se resultatet med det samme som en flash animeret virtuel prøve.

Klik HER for at oprette dine egne specialfremtillede kuglepenne.