Sjove firmagaver

Når du er på udkig efter sjove firmagaver så gå ikke glip af The Original Floating Action Pen. Det er sjovt på grund af designrøret, der indeholder en floaty scene med levende billeder. Bevægelsen sker, når pennen vippes. Med en floaty pen kan du oprette mange sjove firmagaver og designs, der understøtter den overordnede markedsføring og design strategi i virksomheden.

Med fuld farve print på både forsiden og bagsiden af ​​de sjove firmagaver og et sindrigt system af en film glidende i mellem en forgrund og en baggrund, kan du fx vise en gris gå ind på slagteriet, og komme ud på et transportbånd som svinekoteletter, eller et menneske bevæge sig ind i Cat-scanner, eller bare et simpelt logo, der bevæger sig på en baggrund af produkter eller en bygning.

Mulighederne er uendelige, og kun begrænset af fantasien. Prøv at forestille dig, hvordan du gerne vil have dine sjove firmagaver til at se ud, og tænk nu hvis du kunne lave en lille "film" og sætte det i pennen.

Det kan du. Du skal bare klargøre dine billeder, uploade dem og se din fantasi kommer til live som en virtuel flash animeredt prøve - det er så simpelt!

Klik HER for at oprette dine egne sjove firmagaver