Innovative firmagaver

Innovative firmagaver kommer fra innovative virksomheder. Et sådant selskab er Eskesen, og vi har produceret innovative firmagaver i mere end halvtreds år. The Original Floating Action Pen er en af ​​de populære innovative firmagaver, som Eskesen har forbedret gennem årene. I dag præsenterer den sig selv som en stilfuld og innovativ firmagave, stadig med den spændende floaty scene inde i røret.

Floating Action er et varemærke af Eskesen, og er hvad der gør vores innovative firmagaver så populære. Med floaty scenen, kan du skabe alvorlige, sjove, funky og uhyggelig designs, der vil begejstre dine kunder og/eller forretningspartnere og tiltrække kundernes opmærksomhed. Det er hele baggrunden for at bruge innovative corporate gaver i første omgang.

Du kan tjekke vores inspirations sektion eller du kan gå direkte til sagen og begynde at designe dine egne innovative firmagaver. Download skabelonen eller læs vejledningen direkte i produktkonfiguratoren, og se hvad du kan gøre med de spændende floaty penne.

Du kan uploade din egen grafik, logoer og billeder, de skal bare være forberedt i korrekt størrelse og format.

Klik HER for at oprette dine egne innovative firmagaver.