Marketingpennen

Voor velen zijn marketingpennen enkel pennen met een afdruk erop maar waarom daar geen stapje verder in gaan met de Originele Floating Action pen. Floating Action voegt beweging en leven toe aan elke marketing- en brandingcampagne en laat een blijvende indruk na bij de ontvanger. Omdat elk product of elke dienst in beweging kan worden weergegeven, is de Originele Floating Action pen de perfect marketingpen. Elk design is op maat gemaakt en de mogelijkheden zijn ontelbaar. Een marketingpen is niet zomaar een pen. De Floating Action Pen geeft een heel nieuwe dimensie aan marketingpennen en het concept 'marketing' en 'branding'.

Ontwerp uw eigen marketingpennen met de geavanceerde Floating Action configurator. Kies uit duizenden bestaande afbeeldingen en achtergronden of upload uw eigen illustraties voor een volledig op maat gemaakte pen. Zodra u klaar bent, klik dan op 'animeren' om de actie in uw eigen marketingpen te bekijken.

U kunt uw ontwerp opslaan, per e-mail doorsturen en later herbewerken om wijzigingen aan te brengen in uw marketingpendesign.

Klik HIER om uw eigen marketingpen te ontwerpen.