Leverandører af reklamepenne

Eskesen er en af de ældste leverandører af reklamepenne i verden. Vi er i fint selskab med andre kuglepens leverandører, som f.eks. omfatter BIC, Parker, Mont Blanc, Prodir og Senator blot for at nævne et par af vores pen kolleger i markedet for reklamekuglepenne. Hvis du leder leverandører af reklamepenne så gå ikke glip af en af de fineste reklamekuglepenne i verden - den Originale Floating Action Pen.

Få leverandører af reklamepenne er så heldige som Eskesen. Vi har et unikt produkt, som giver vores kunder enestående muligheder for at oprette unik branding og markedsføring af deres virksomhed, produkter og tjenesteydelser.

Med floaty penne er det let at udarbejde et design, som understøtter virksomhedernes markedsføring og branding strategi og på samme tid til at kommunikere dette visuelt til en målgruppe.

Dette er den virkelige styrke i en floaty pen - visuel kommunikation. Med et bevægeligt billede inde i en pen, der glider op og ned når pennen vippes, er du i stand til at skabe et synligt og spændende design.

Klik HER for oprette dit eget kuglepen design og husk at Eskesen er blandt verdens bedste leverandører af reklamepenne.