Leveranciers van promotiepennen

Eskesen is één van de eerste leveranciers van promotiepennen ter wereld. We zijn in goed gezelschap van penproducenten zoals BIC, Parker, Mont Blanc, Prodir en Senator om maar een paar van onze collega’s op de markt van de promotieproducten te noemen. Als u op zoek bent naar leveranciers van promotiepennen, misloop dan niet één van de prachtigste promotiepennen ter wereld – De Originele Floating Action pen.

Maar weinig leveranciers van promotiepennen zijn zo gelukkig als Eskesen. We hebben een uniek product dat onze klanten unieke mogelijkheden biedt om unieke branding en promotie van hun bedrijf, producten en diensten te creëren. 

Met de Floaty pennen is het gemakkelijk om een design te ontwerpen dat de bedrijfsmarketing en brandingstrategie ondersteunt en dit tegelijkertijd visueel aan de doelgroep kenbaar maakt.

Dit is de echte sterke kant van de floaty pen - visuele communicatie. Met een bewegende afbeelding in de pen die omhoog en omlaag glijdt telkens als de pen wordt gekanteld, kunt u designs ontwerpen die visueel fascinerend zijn.

Klik HIER om uw eigen balpen te ontwerpen.