Virksomhedsindkøb - Firmakuglepenne

Giv kvalitet eller giv ikke noget som helst! Ligegyldigt hvad, er det meget vigtigt at vælge kvalitetsgaver, fordi de afspejler de værdier din virksomhed har. En kuglepen med dit firmas logo, der ikker virker efter et kort stykke tid vil gøre mere skade end gavn for dit image.
Effektiv branding i et levende medie - som reklame skal være!
Kuglepenne og nøgleringe er top-sælgende salgsfremmende produkter i hele verden. The Original Floating Action Penne er blandt de mest populære penne hos både store virksomheder, små og mellemstore virksomheder på grund af deres evne til at formidle et klart og enkelt budskab til forbrugerne eller andre virksomheder.

The Original Floating Action kuglepenne og nøgleringe viser bevægelse i et væskefyldt rør, hvilket gør produkterne optimale for salgsfremme og branding af alle typer af produkter og tjenester. Du får en højere ROI, fordi levetiden for The Original Floating Action produkter er meget højere end for sammenlignelige produkter.

Når du planlægger din næste produktlancering, konvention, marketing kampagne eller enhver anden begivenhed, der kræver salgsfremmende produkter, kan det professionelle grafiske team hos Eskesen hjælpe dig med at udvikle det optimale Floating Action design til dine specifikke behov.

Alle Floating Action designs er skræddersyet og tilpasset de specifikke behov hos vores kunder, der sikrer, at du får maksimal eksponering og drager optimalt nytte af din investering i salgsfremmende produkter.

Kontakt din reklamedistributør i dag!

Branding i et levende medie ..... som reklame bør være!

Ved at vælge The Original Floating Action Pen og andre Eskesen produkter er dine fordele :

Høj produktkvalitet
Made in Danmark
Kort leveringstid
Lav Minimumsantal
Tilpassede virtuelle prøver på bare 3 dage.
Bliv bemærket ...

Konfigurer din egen pen: Klik her