Bedrijfsaankoop - Bedrijfspennen

Lever kwaliteit of lever helemaal niets! Om het even welk promotiemateriaal u gebruikt, het is erg belangrijk kwaliteitsgeschenken te kiezen omdat zij de kernwaarden van uw bedrijf weerspiegelen. Een pen met uw bedrijfslogo die na een tijdje stuk gaat, zal uw imago meer schade aanrichten dan goed doen.

Efficiënte branding in een levend medium - zo hoort promotiemateriaal te zijn!
Pennen en sleutelhangers zijn de best verkopende promotieproducten ter wereld. De Originele Floating Action-pennen horen tot populairste pennen, zowel bij grote als kleine en middelgrote ondernemingen, omdat ze een duidelijke en eenvoudige boodschap aan de consument en andere ondernemingen kunnen overbrengen.  

De Originele Floating Action-pennen en -sleutelhangers met drijvende deeltjes in vloeistof zijn ideaal voor de promotie en branding van allerlei producten en diensten. Uw rendement op investering stijgt omdat de Originele Floating Action- producten veel langer meegaan dan vergelijkbare producten. 

Bij de planning van uw volgende productlancering, conferentie, marketingcampagne of een ander evenement waarvoor u promotieproducten nodig heeft, kan het professionele grafische team van Eskesen u helpen bij het ontwikkelen van een Floating Action-design dat voldoet aan uw wensen.

Alle Floating Action-designs zijn op maat gemaakt een aangepast aan de specifieke behoeften van de klanten. Op die manier krijgt u de beste publiciteit en haalt u het optimale voordeel uit uw investering in promotieproducten.  

Neem vandaag nog contact op met uw distributeur!

Branding in een levend medium..... Zo hoort promotie te zijn

Indien u de Originele Floating Action Pen en andere producten kiest, haalt u er de volgende voordelen uit:

  • Producten van hoge kwaliteit
  • Made in Denmark
  • Korte levertijden 
  • Een laag minimumaantal
  • Virtuele staaltjes op maat gemaakt in maar liefst 3 dagen.
Val op ...

Configureer uw eigen pen: Klik hier