Om Eskesen og Floating Action Pens

Eskesen er producent af The Original Floating Action Pen, som har været en populær reklame give-away og souvenir siden den blev opfundet i begyndelsen af ​​1950'erne

ESKESEN A/S er en dansk produktionsvirksomhed med ca. 20 ansatte. Virksomheden er beliggende i St. Merløse på Sjælland - mindre end en times kørsel fra København.

Siden starten i 1946 har virksomheden fremstillet oliefyldte produkter med bevægelige billeder. De sælges under navnet "Floating Action". ESKESEN producerer også en bred vifte af akryl produkter, blandt hvilke nøglevedhæng og kapselåbnere er de mest kendte.

ESKESEN produkter eksporteres til mere end 60 lande verden over, og eksporten udgør 90 procent af omsætningen.

Målsætning og krav
Vores mål er at sikre fortsat vækst, for at opretholde en dominerende rolle inden for produktion og salg af Floating Action produkter og styrke vores position for den oprindelige ESKESEN akryl nøglevedhæng og kapselåbnere.

Dette mål skal opnås ved hjælp af innovative produkter af høj kvalitet , avanceret produktionsteknologi, kvalitetsstyring, kort leveringstid og leveringssikkerhed samt marketing aktiviteter, der skal tilbyde et gensidigt professionelt samarbejde til alle i distributionskæden, hele vejen til slutbrugeren.

Vi stiller store krav til os selv for at opfylde ønsker for vores kunder optimalt, og vil helt sikkert også forvente det samme fra vores samarbejdspartnere. Vores ideelle partner vil have fokus på ESKESEN produkter og have dem som en vigtig del af sortimentet.

Luftfoto af Eskesen  
Luftfoto af Eskesens fabrik