Reklame- og salgsfremmende produkter

Eskesen producerer en række reklame- og salgsfremmende produkter, herunder den berømte floaty pen. The Original Floating Action Kuglepenne er almindeligvis anvendt som salgsfremmende gaver på grund af deres evne til at vise bevægelse inde i det gennemsigtige rør ved hjælp af trykte filmstrimler. Med denne teknik kan du få en bil en bil til at køre, et transportbånd til at læsse en lastbil, lade dit logo flyde på en baggrund af din fabrik, produkt eller hovedkvarter og omkring et par millioner andre muligheder.

Den alsidighed Original Floating Action Pens har, gør dem perfekte til reklame- og salgsfremmende produkter, som kan tilpasses til at passe næsten alle formål, til branding strategier eller til marketing og PR-begivenheder.

Design af penne er let i vores online konfigurator. Din virksomheds reklame- og salgsfremmende produkter vil være tilgængelige som virtuelle prøver på skærmen uden omkostninger. Bare forbered dine billeder efter vores skabelon, upload dem og se det færdige resultat online i det valgte produkt - med animation.

Klik HER for at oprette din egen virksomhed reklame- og salgsfremmende produktdesign.